AKFit Personal Training

Momenteel zijn er weer plekken vrij voor personal training. Tijdens een personal training sessie gaan we samen 1 op 1 aan jouw doelen werken.

AKFit Outdoor Group Training

De zomer komt eraan! 

Misschien lijkt het nu nog niet zo, maar de zomer komt er echt aan. Hoe lekker is het dan om samen met een groep lekker buiten te sporten! Elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en elke woensdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur bij de Gymboxx een top workout! 

 

AKFit Seniors

Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er AKFit seniorles. Deze groepsles is voor iedereen die fit willen blijven en/of worden maar dan net op een wat rustiger tempo. De les is voor iedereen toegankelijk en je doet de les op jouw eigen niveau. 

Tijdens deze les werken we aan jouw spierkracht, balans, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Gezelligheid staat op nummer 1 bij deze groep.

Private Groep Training

Hoe leuk is het om samen met jouw collega's, teamgenoten of vriendengroep te sporten samen!

Binnen AKFit bieden wij private group training. Willen jullie je graag samen voorbereiden voor de MudMasters of gewoon samen sporten? Stuur een bericht en we kijken samen naar de mogelijkheden.

“Persoonlijk trainen bij AKFit is super! Amber is enthousiast, houdt goed rekening met de sportieve wensen. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en echt goed afgestemd bij eventuele (tijdelijke) lichamelijke blessures”

Laura